Almaty

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Almaty inkluderar Kazakhstan Hotel, Rahat Palace Hotel och Novotel Almaty City Center baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Almaty genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Almaty

från 390 SEK
från 675 SEK
från 1 462 SEK

Vad säger resenärer om Almaty?

9,8
Äventyrsresenärer
8,4
Affärsresenärer
8,3
Nattuggla
7,7
Familjeresenärer
7,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (28)
Harold
HaroldBrooklyn
2017-01-06

Mycket mer europeiskt än jag hade förväntat mig. Definitivt känns mindre adventuresome än resten av Centralasien ... men ett bra ställe att luta sig tillbaka och ägna sig åt bekanta saker hemifrån. Fina parker, Sovjet-stil monument, kaféer och bergen.

Erin K
Erin KLos Angeles
2017-01-06

Efter att ha bott i Almaty i tre år, kan jag ärligt säga att det finns ingen plats som det. Blandningen av ryska och kazakiska kultur ger både en västra och östra erfarenhet, och det omgivande landskapet är verkligen vacker. Huvudet upp till Chimbuluk på vintern för skidåkning och snowboard, kolla in Gorky park för några gammaldags åkattraktioner, och prova några av Kazakstans unika rätter - plof och Saschlik är en personlig favorit.

Geoffrey O'Brian
Geoffrey O'BrianMammoth Lakes
2017-01-06

Forna huvudstaden i Sovjet Kazakstan, hem för berömda Modeo vintersport komplex, korsningen av kulturer (och religioner) och mitt hem under ett år, kan Almaty inte längre hjärtat av KAZ, men det är fortfarande själen. Gatorna är breda och kantas av träd, Tien Shan bergen vävstol över staden och klimat härmar Utah med solen i staden och snö i fjällen året runt. Det finns gott om historia och kultur här och lätt flyg, tåg och buss tillgång till den berömda Sidenvägen och stora spel städer i Centralasien i söder.

Kasra Akbari
Kasra AkbariDubai
2017-01-06

Lär dig ryska !!!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 384 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Almaty är september, med ett genomsnitt på 570 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 446 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 418 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Almaty är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,8 °C/37,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −11,8 °C/10,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Almaty är Almaty (ALA) (14,38 km).

Planera en resa till Kazakstan