São Filipe

17 apr. 202018 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i São Filipe inkluderar Hotel Xaguate, Casa Nhanhá och Pensao Casa José Doce baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i São Filipe genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i São Filipe

från 533 SEK
från 490 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 322 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i São Filipe är oktober, med ett genomsnitt på 546 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 471 SEK per natt. Det är 11 % högre än det genomsnittliga priset 419 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I São Filipe är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,5 °C/74,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F.
Närmaste flygplatsen för São Filipe är São Filipe (SFL) (2,08 km).

Planera en resa till Kap Verde