Praia

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Praia inkluderar Boutique Hotel Praia Maria, Hotel Santa Maria och Hotel Vip Praia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Praia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Praia

från 574 SEK
från 962 SEK

Vad säger resenärer om Praia?

9,8
Äventyrsresenärer
8,7
Friluftsmänniskor
8,6
Familjeresenärer
7,5
Hälsa
7,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (12)
Rachel S
Rachel SBerlin
2013-10-22

Blåsig, strand kantade kapital Kap Verde som också har vänliga lokalbefolkningen, stor levande musik och billig och riklig gata mat. Det känns som en hybrid av Västafrika och Portugal, särskilt med stil, tillbakalutade och öppet sinne livsstil, och naturligtvis språk. Praia är också en bra start destination innan han vågade till andra natursköna öar.

Pablo Romano
Pablo RomanoSan Francisco
2017-01-06

Praia och Kap Verde har några av de varmaste mest välkomnande människor jag någonsin har kommit över, är landskapet ganska mycket torra vulkanö typ men kulturen är så renare som det blir. Det finns mer turism på Ilha do Sal eftersom det är var de stora flygplan stoppa när de korsar Atlanten och det är också utmärkt vind för kite surfing samt regelbunden vågsurfing.

evelyn wang
evelyn wang
2013-03-14

Jag älskar här soo mycket!

Van Geel Franklin
Van Geel FranklinLas Palmas de Gran Canaria
2017-01-06

repaired the EE Endavour here for nine days, that's a ship, overhauled an auxiliary engine

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Praia är juli, med ett genomsnitt på 562 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 500 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 477 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Praia är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,5 °C/77,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Praia är Praia (RAI) (1,18 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Vila Do Maio (51,40 km)

Planera en resa till Kap Verde