Winnipeg

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Winnipeg inkluderar Four Points by Sheraton Winnipeg South, Econo Lodge Winnipeg South och The Grand Winnipeg Airport Hotel by Lakeview baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Winnipeg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Winnipeg

från 962 SEK
från 1 768 SEK

Vad säger resenärer om Winnipeg?

9,8
Familjeresenärer
8,1
Äventyrsresenärer
6,6
Historieälskare
6,6
Miljöresenärer
5,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (36)
Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2015-10-27

För att vara en så liten stad, har Winnipeg en överraskande imponerande konst och kultur scen. Några höjdpunkter inkluderar Canadian Museum för mänskliga rättigheter och "Folklorama" som är en uppsättning av prestanda arenor i hela staden och blandar alla underbara kulturer det sker under sommaren. Tyvärr, när det inte är under noll, blåsigt och täckt av snö och is - du kommer att vara ducka myggor.

Marina_Kathleen
Marina_KathleenWinnipeg
2015-01-18

Lets face it, är Winnipeg känt för sina super kalla temperaturer på vintern och myggor i sommar. Om du tittar förbi dessa saker är dock Winnipeg en stad med en liten stad vibe. Det finns några fantastiska restauranger (Nuburger, Segovia, Boon, och Fude för att nämna några) och en stor kulturell scen. Om du vill uppleva det bästa av Winnipeg samhället, Fringe Festival, Folklorama och Folk Fest är fantastiska platser att göra det.

Janson Wigo
Janson WigoSan Francisco
2013-04-09

Var där när jag var mycket ung. Jag minns att det är ganska kallt där. Vi gick havskatt fiske i närheten och fångade några fantastiska fisk

JOSE URIEL SANCHEZ ROSAS
JOSE URIEL SANCHEZ ROSASVillavicencio. Meta. Colombia
2017-01-06

Winnipeg är en stad av drömmar för en latino som jag är, jag hittade vackra platser, stad mycket rent, snyggt, prydligt. människor mycket vänliga och hjälpsamma

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 875 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Winnipeg är april, med ett genomsnitt på 1 162 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 925 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 1 049 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Winnipeg är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −2,5 °C/27,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,3 °C/77,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −20,3 °C/−4,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Winnipeg är Winnipeg (YWG) (7,33 km).

Planera en resa till Kanada