Whitehorse

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Whitehorse inkluderar Canadas Best Value Inn-Whitehorse, Stratford Motel och Stop IN Family Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Whitehorse genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Whitehorse

från 1 041 SEK
från 1 639 SEK

Vad säger resenärer om Whitehorse?

9,8
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
6,8
Friluftsmänniskor
6,8
Backpackers
6,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (6)
Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2017-01-06

Whitehorse är Yukon huvudstad och största staden på cirka 21.000. Det bildades 1950 och ligger vid kilometer 1476 på Alaska Highway. Whitehorse centrum och Riverdale områden upptar båda sidor av Yukonfloden, som har sitt ursprung i British Columbia och möter Berings hav i Alaska. Staden fick sitt namn efter den vita hästen Rapids för deras likhet med manen av en vit häst, nära Miles Canyon, innan floden dämdes. På grund av stadens läge i Whitehorse dalen är klimatet mildare än andra jämförbara nordliga samhällen. Jag fick min korta vistelse här i båda ändarna av en Earthwatch resa till Northwest Territories i Kanada. Whitehorse har alla bekvämligheter som du behöver, inklusive bekväma hotell, anständigt restauranger och nästan varje kedja butik som du behöver. Det är också kompakt med centrum, kul att gå runt, och med massor av vänliga människor.

Shir Kalmanson
Shir KalmansonTel Aviv
2017-01-06

En magisk stad i Kanada sanna North. Det finns 2 real cool backpackers, utmärkt vandring redskap butiker, en underbar kafé och fantastiska vyer. Första stoppet på resan Yukon.

William Bursey
William BurseyGåskarl
2017-01-06

Vacker!

Jutta L.
Jutta L.
2019-11-19

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 848 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Whitehorse är oktober, med ett genomsnitt på 1 222 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 873 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 980 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Whitehorse är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −8,9 °C/16,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,4 °C/70,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −21,4 °C/−6,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Whitehorse är Whitehorse (YXY) (0,73 km).

Planera en resa till Kanada