St. John's

25 nov. 201926 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i St. John's inkluderar Gower Guest House, Sandman Signature St. John's Hotel och The Duckworth Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i St. John's genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i St. John's

från 753 SEK
från 897 SEK
från 2 098 SEK

Vad säger resenärer om St. John's?

9,8
Friluftsmänniskor
8,0
Backpackers
7,9
Historieälskare
7,1
Matälskare
7,0
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (23)
Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2016-05-19

Underbara pittoreska stad med en fiskeby vibe och mycket mer. Det är den typ av rum som gör du vill glida på en kabelstickad tröja, ta en kopp kaffe och promenera Quint gatorna. Accenter kan vara lite svårt att förstå och halvtimme tidszon skillnaden är typ av udda, men lägger till udda Newfoundland erfarenhet. Glöm inte att kyssa en torsk när du är där;)

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2013-09-08

Kompakt, walkable stad på ön Newfoundland. Stad på cirka 100.000 med en mycket trevlig centralt område av butiker och restauranger.

Antonio R
Antonio R
2013-11-08

St Johns, vår provinsens huvudstad, är den perfekta kombinationen av storstadens lyx och småstadscharm. Som den äldsta och mest östligaste staden i Nordamerika, är det där arvet lever. Melded med kultur, historia och personlighet, har St. John levde två världskrig, fem århundraden, otaliga svårigheter och triumfer. Det har blivit en sällsynt, gammal stad full av karaktär, erfarenhet och karisma, med en modern, sofistikerad kant. Vandra ner smala, kors och tvärs gator ristade med häst och vagn över 100 år sedan. Passera de färgglada Jellybean radhus kilas tillsammans i varje utrymme foder sidorna av branta kullar och gömda gränder. När du har meandrade ned till arbets hamnen i vattnet, titta mot Narrows och föreställa sig en tid när vattnet var överflödande fullt med fiske skonare.

Sheri King
Sheri KingBrantford
2012-11-10

Vacker, färgrik stad! Kontrollera också om du kan några av de mindre små fiskebyar, eller ens Bell Island .. Du tar en färja i ca 20 minuter från Portugal Cove, strax utanför St Johns. Den vackraste platsen i hela provinsen, om du frågar mig! Naturligtvis var mina föräldrar är födda där när det var en blomstrande stad, nu är det mer som en spökstad! Men det har en hel del kultur, historia och fantastiska väggmålningar runt ön som berättar historien om det är gruvhistoria. Du kan även gå ner i de tidigare järnmalmsgruvor för en tur. Stora foto ops! Men definitivt, se St. John! Det innehar titeln den äldsta gatan i Nordamerika (George St.), och den äldsta byggnaden i Nordamerika (igen, George St) På tal om historia ... Bell Island är den enda platsen i Nordamerika att ha fått en träff från en torped under antingen världskrig! Kolla in historia, och bild på Flickr! de berätta allt du behöver veta! Sanna godhjärtade människor som tar dig från gatan och foder du! Välkommen du med öppna armar! Och part som det finns någon morgondag!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 996 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i St. John's är augusti, med ett genomsnitt på 1 270 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 021 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 1 099 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I St. John's är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 3,9 °C/39,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 17,5 °C/63,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,4 °C/18,7 °F.
Närmaste flygplatsen för St. John's är St John's (YYT) (6,86 km).

Planera en resa till Kanada