Sault Ste. Marie

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sault Ste. Marie inkluderar Microtel Inn & Suites Sault Ste. Marie, Delta Hotels Sault Ste. Marie Waterfront och Canadian Motor Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sault Ste. Marie genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sault Ste. Marie

från 787 SEK
från 880 SEK

Vad säger resenärer om Sault Ste. Marie?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Familjeresenärer
7,5
Backpackers
7,4
Studenter
Medlemmars omdömen (10)
Robert S
Robert S
2014-12-26

När du besöker Lås i Sault Ste. Marie, MI varför inte bara över bron till Kanada för att se på webbplatser och kanske ta en tågresa i vildmarken.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2013-12-22

Underbara landskap !! Det är en lång enhet men värt det. Speciellt på hösten eller våren när extrema temperatur är inte så illa. Kunde göra det som en dagstur från Toronto.

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
2013-06-14

Sault Ste. Marie är en stad som har samma namn som sin partner America stad. Det har rik historia som går tillbaka till franska pälshandlare. Funktionshinder tillgången är begränsad till vilka aktiviteter du gör. Handikapp parkering är begränsad också. Du kommer att behöva minst en dag för att besöka staden.

Marie
MarieToronto
2013-05-21

Jag undersökte främst de vackra omgivningarna under denna resa, som att ta ett tåg till en vacker nationalpark med många vandringsleder.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 687 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sault Ste. Marie är januari, med ett genomsnitt på 962 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 737 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 764 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sault Ste. Marie är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,2 °C/34,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,0 °C/77,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −13,4 °C/7,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Sault Ste. Marie är Sault Ste Marie (YAM) (13,09 km).

Planera en resa till Kanada