Richmond

15 dec. 201916 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Richmond inkluderar Vancouver Deluxe Cozy Home, Richmond Ackroyd Apartment 1BR och Furnished Vacation Home baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Richmond genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Richmond

från 1 029 SEK
från 3 468 SEK

Vad säger resenärer om Richmond?

9,8
Matälskare
9,3
Miljöresenärer
7,5
Nattuggla
7,2
Konst & Designälskare
7,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (20)
Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
2016-04-12

Detta område har så många bra asiatisk mat och asiatiska torg. Detta är platsen att vara för god asiatisk mat!

Sharon "Bubz" Z
Sharon "Bubz" ZDublin
2015-04-07

Asiatisk mat himlen! Den berömda asiatisk mat gata i Richmond har hundratals leder allt från läckra Vietnamnese pho soppor, en köttgryta på varje hörn, Mongolian BBQ, izakaya och några av de mest utsökta smak och ser sushi. Richmond sommaren marknaden är fylld med människor, få en stämpel för några få dollar och njuta av alla gatu livsmedel som lokala leverantörer erbjuder såväl som handelsvaror. Det är definitivt en unge scen - en rolig natt aktivitet.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2014-06-22

Allt jag har att säga ... kommer aldrig gå hungrig besöker Richmond BC. Det finns så många olika typer av restauranger på många olika prisklasser ... öppnas vid alla tider på dygnet. Tack vare Canada Line Skytrain som har tagits i bruk sedan vinter-OS 2010, komma in Vancouver är en bris om utan bil. Hotellpriserna i Richmond som ligger mycket nära Vancouver är också ganska rimligt att göra Richmond ett gångbart alternativ att bo när du besöker större Vancouver.

Laurel W
Laurel WCalgary
2012-11-12

Richmond är en del av den större Vancouver med en historia av jordbruk, fiske och skeppsbygge. Det är ett billigt ställe att bo samtidigt tillgängliga för Vancouver och även en bra plats för fisk och skaldjur.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 198 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Richmond är oktober, med ett genomsnitt på 3 194 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 547 SEK per natt. Det är 31 % lägre än det genomsnittliga priset 2 034 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Richmond är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 4,0 °C/39,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 0,7 °C/33,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Richmond är Vancouver Boundary Bay (YDT) (3,98 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Vancouver International (4,35 km) Vancouver Coal Harbour (15,21 km) Pitt Meadows (31,86 km) Ganges Harbor (43,74 km) Maple Bay (52,04 km)

Planera en resa till Kanada