Dawson City

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dawson City inkluderar Bombay Peggy's Guesthouse, Alchemy B&B och Bonanza Gold Motel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dawson City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dawson City

från 492 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 922 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dawson City är september, med ett genomsnitt på 1 371 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 972 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 1 041 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dawson City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −17,6 °C/0,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −31,5 °C/−24,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Dawson City är Dawson City (YDA) (15,04 km).

Planera en resa till Kanada