Charlottetown

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Charlottetown inkluderar Baywatch Lighthouse Cottages & Motel, Brackley Country Inn och Dalvay by The Sea Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Charlottetown genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Charlottetown

från 755 SEK
från 923 SEK
från 936 SEK

Vad säger resenärer om Charlottetown?

9,8
Historieälskare
8,2
Familjeresenärer
6,7
Konst & Designälskare
6,7
Matälskare
6,7
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (12)
Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2015-10-28

Verkligen söt plats i maritima landskapen och en bestämd måste se! Det är en liten stad, rik med kultur och ett pittoreskt varm lokal vibe. Gör en punkt för att gå till Red Cliffs och naturligtvis Anne på Grönkulla hus. Tips: Om du kör, uppmärksamma vädret kommer förbunds Bridge stänga om vinden är dålig och du måste vänta över natten för att korsa.

Sean Brady
Sean BradyToronto
2017-01-06

Charlottetown är huvudstad i Kanadas minsta provins, och hemma hos förbundet. Det är en liten stad - knappt räknas som sådan - det är vackert att gå runt. Människorna är vänliga och tillmötesgående, och under sommarmånaderna är fulla av turistaktiviteter.

Peter Hagerman
Peter Hagerman
2017-01-06

Bra musik, vänliga människor, intressant konst och historia och en otroligt vacker jordbrukssamhälle med rika, röda jordar och frodig grönska. De röda, sandsten klippor längs kusten är häpnadsväckande. Musik sammankomster förekommer ofta över hela ön och var en av de stora höjdpunkterna på resan.

chris
chrisMelbourne
2017-01-30

Charlottetown has it all. Fine dining, Racetrack and casino with poker,theatre, museum, shopping. A great place to explore!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 886 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Charlottetown är augusti, med ett genomsnitt på 2 083 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 048 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 1 212 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Charlottetown är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 4,4 °C/39,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 21,8 °C/71,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −11,2 °C/11,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Charlottetown är Charlottetown (YYG) (5,32 km).

Planera en resa till Kanada