British Columbia

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i British Columbia inkluderar Opus Hotel, Mountain Spirit Resort och Best Western Sicamous Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i British Columbia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i British Columbia

från 776 SEK
från 1 114 SEK
från 1 759 SEK

Vad säger resenärer om British Columbia?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
7,9
Familjeresenärer
7,0
Backpackers
7,0
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (30)
Jacqueline M
Jacqueline M
2013-05-15

Dayspring Lodge är den perfekta platsen för släktträffar och återträffar. En liten bit av paradiset

Deena DiBacco
Deena DiBaccoPahoa
2015-06-18

Jag kan inte säga tillräckligt underbara saker om BC. Människorna är vänliga, mild och vänlig. Och den massiva naturliga skönhet som genomsyrar denna provins är en upplevelse alla förtjänar att bevittna personligen.

Monica Vorderlandwehr
Monica VorderlandwehrSalem
2016-01-11

British Columbia är vacker. Klimatet är måttlig, inte för varmt och inte för kallt. Den kryssningsfartyg hamnen i Vancouver, BC. Staden erbjuder många turistattraktioner. Att du inte gillar stadslivet, behöver du inte resa mycket långt innan du upptäcker underbara skatter. Till exempel: älg, örnar, rådjur, älg och björn.

bali
baliKiryat Gat
2017-01-06

British Columbia är så vacker jag var där det var underbart jag älskar BC :)))))))))))

Planera en resa till Kanada