Bamenda

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bamenda inkluderar VISHI TOWER REST HOUSE at TICCUL Building, Jeps Hotel Bamenda och Centre Climatique De Bandjoun baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bamenda genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 244 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bamenda är juli, med ett genomsnitt på 573 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 414 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 432 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bamenda är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,4 °C/63,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 21,4 °C/70,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 5,9 °C/42,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Bamenda är Bamenda (BPC) (4,98 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bafoussam (59,84 km)

Planera en resa till Kamerun