Sihanoukville

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sihanoukville inkluderar Don Bosco Hotel School, White Boutique Hotel and Residences och Venice1 Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sihanoukville genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sihanoukville

från 512 SEK
från 919 SEK
från 2 431 SEK

Vad säger resenärer om Sihanoukville?

9,8
Backpackers
9,8
Friluftsmänniskor
7,5
Nattuggla
6,5
Äventyrsresenärer
5,6
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (22)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-08-21

Detta är en stad på västkusten av Kambodja som anses ha den bästa beaches.It är också en viktig fiskehamn och är en populär för såväl lokalbefolkningen som turister. Vi kom hit för att göra en stad och by tur inklusive en peppar plantage och gård, en marknad, en fiskeby och ett buddhistiskt kloster.

Stefanie Parks
Stefanie ParksNew York City
2013-11-12

Denna plats är häpnadsväckande. Jag reste här i lågsäsong, och även då jag var tvungen att stanna en extra dag bc jag gillade det här så mycket. För en liten badort, det finns massor att göra här. Vi stannade ett block av serendipity stranden (den livliga stranden), som är fylld med fantastiska restauranger och barer för så billigt. De senaste nätterna vi hade skaldjur fester för $ 3 och whisky / röd tjur skopor till $ 2,50. Jag ser hur människor kommer hit och aldrig vill lämna.

Kevin Krooks
Kevin KrooksStockholm
2013-06-21

Oavsett om du bara vill koppla av på stranden eller festa hela natten lång, eller båda, - detta är platsen för dig. Med en mängd budget val (en sovsal så billig som en dollar på Utopia, men då får du vägglöss så var försiktig) och platser att äta du vanligtvis inte behöver leta länge för att hitta en plats som passar dig. Serendipity Beach är smutsiga ibland, men oftast är det får rengöras ganska fort. Detta är också den plats att gå på natten om du vill festa: en kort promenad ner Serendipity Beach Road på natten kommer säkert få dig en massa flygblad som ger dig fria drinkar. De flesta barer (JJ, Nap House och Dolphin Shack är bra alternativ) har öl pong bord och vanligtvis eldshower. Bara promenera längs barerna och du förmodligen kommer att hitta en lämplig plats för dig. Vissa barer ordnar också de så kallade "sprit kryssningar", Dolphin Shack och JJ: s är de två jag känner till. Jag har varit på båda, och kan rekommendera en arrangerad av Dolphin Shack. Fri hink och en bra tid. Obs: Jag fungerar inte för dem. Oches Beach är längre bort från nattlivet i Serendipity Beach, men om du bara vill stranden detta är ett bra område att bo nära, inte så smutsiga. Vissa barer erbjuder dock "happy pizza", men de flesta barer och restauranger är bara barer och restauranger. Jag stannade här under den stora branden, när The Dive Shop, Monkey republiken och Mick & Craigs brändes ned. Alla dessa platser var mycket populär, och det var en tragedi att se ägare och lokalbefolkningen gråta medan de tittade på sin stadsdel tur till aska. Med hjälp av både lokalbefolkning och turister kommer dock ombyggnad lyckligtvis vara klart snart.

Manfred Maar
Manfred MaarMünchen
2017-01-06

Jag älskar Sihanoukville så mycket ..... Jag tillbringar min semester varje år där ..... och jag älskar delfiner shack .... dess så bra där

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 337 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sihanoukville är juli, med ett genomsnitt på 575 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 362 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 427 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sihanoukville är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,5 °C/81,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sihanoukville är Sihanoukville (KOS) (4,31 km).

Planera en resa till Kambodja