Siem Reap

5 feb. 20206 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Siem Reap inkluderar River Bay Villa Siem Reap, Chhay Long Angkor Boutique Hotel Siem Reap och La Residence Blanc D'Angkor baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Siem Reap genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Siem Reap

från 288 SEK
från 419 SEK
från 732 SEK

Vad säger resenärer om Siem Reap?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Historieälskare
9,4
Backpackers
7,3
Friluftsmänniskor
7,0
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (175)
Rubens Pachtmann
Rubens PachtmannFushun
2016-06-17

En mycket billigaste massage i världen !! Mycket gamla och galen stad !!! Vem älskar kultur kommer att älska här

Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
2016-03-20

Siem Reap är en populär turistattraktion i Kambodja, mycket av sin berömmelse kommer från världsarv av Angkor Wat den. Trots kommersialism, Siem Reap har fortfarande gamla franska koloniala arkitektur och bevarar deras Khmer kultur och traditioner genom koloniala byggnader i den gamla French Quarter, museer, traditionella Apsara dansföreställningar och hantverk. Kräsna resenärer undersöker nu, inte bara de antika ruinerna av Angkor Wat och Bayon, men andra Khmer ruiner ligger något off-the-turiststråken.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-01-29

Siem Reap är känd som en hoppa ut punkt för Angkor Wat. Det är en turistiska plats med barer som Angkor Vad? vinkade dig att öppna upp din plånbok, men det finns några skatter att upptäcka som Haven Restaurant (som hjälper tåg nackdel ungdom för kulinariska karriär) och Three Seasons (en damkläder butik som stöder kvinnor). Templen i denna region är fem stjärnor hela vägen och Kompong Phluk (flytande byn) är en annan intressant plats att våga sig ut till.

Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2015-12-28

varma och torra på dagen, kvällar är natursköna festival kultur, i en lugn takt, detaljhandel centralt i staden är turist en buzz på natten. De flesta är här för Angor Wat dagsturer som är enastående .. Siem Reap, vilket bokstavligen betyder "Nederlag av Siam", är den mest välmående region samtida Kambodja. Dess närhet till Angkor Wat templet komplex har förvandlade staden till en av världens främsta resmål.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Siem Reap är januari, med ett genomsnitt på 764 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 463 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Siem Reap är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 26,9 °C/80,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 20,2 °C/68,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Siem Reap är Siem Reap (REP) (6,27 km).

Planera en resa till Kambodja