Sana

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sana inkluderar Sheba Hotel, Moevenpick Sanaa och Sheraton Sana'A baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Sana?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Konst & Designälskare
8,6
Backpackers
6,3
Historieälskare
Medlemmars omdömen (20)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017-01-06

Vad Antigua, Guatemala är till spanska, Sana'a, är Jemen till arabiska - en bergig enklav där kulturella och språkliga nedsänkning kan fås på billigt. Inte bara är det arabiska instruktion det billigaste i Mellanöstern, det är mycket intensiv och - mest manliga lärare faktiskt bära traditionella jambias (böjda dolkar i midjan) till klass. Detta, mina vänner, är gammal tid Arabien. Ingen "Arabien Lite" som du hittar i Dubai, är Sana'a den verkliga affären, uncut och nästan alltid uppblandat med "kat" (en låggradig narkotisk tuggas varje eftermiddag av nästan alla).

Luke Ford
Luke FordHanoi, Vietnam
2017-01-06

Du kliva in ett forntida land och kultur till skillnad från alla andra på denna planet. Jag är tveksam även rekommendera denna plats eftersom själviskt jag vill att det ska stanna precis som det är, orörd av moderna influenser. Glöm varningar .. blanda med lokalbefolkningen, klänning i lokala dräkt, köpa dig en Jambia (dolk), fylla din kind med Qat, och du har inga problem!

waleed towfiq
waleed towfiqMukalla
2013-03-22

trevlig..

MBataweel
MBataweelMukalla
2017-01-06

Sana huvudstad i Jemen.

Vanliga frågor

I Sana är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,7 °C/60,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sana är Sana (SAH) (14,13 km).

Planera en resa till Jemen

I och omkring Sana