Toyama

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Toyama inkluderar ANA Crowne Plaza Toyama, Hotel Prime Toyama och Onyado Nono Toyama Natural Hot Spring baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Toyama genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Toyama

från 799 SEK
från 2 616 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 549 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Toyama är september, med ett genomsnitt på 974 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 787 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 806 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Toyama är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,0 °C/51,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −0,4 °C/31,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Toyama är Toyama (TOY) (6,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Wajima (69,67 km)

Planera en resa till Japan