Shizuoka

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Shizuoka inkluderar Smile Hotel Shizuoka, Hotel Associa Shizuoka och Kuretake Inn Premium Shizuoka Ekimae baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Shizuoka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Shizuoka

från 717 SEK
från 1 684 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Shizuoka är oktober, med ett genomsnitt på 923 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 674 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 652 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Shizuoka är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,0 °C/55,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,4 °C/88,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,1 °C/32,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Shizuoka är Shizuoka (FSZ) (26,63 km).

Planera en resa till Japan