Nagoya

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nagoya inkluderar Dormy Inn Premium Nagoya Sakae, Hotel Vista Nagoya Nishiki och Hotel Wing International Select Nagoya Sakae baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nagoya genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nagoya

från 788 SEK
från 1 451 SEK

Vad säger resenärer om Nagoya?

9,8
Matälskare
7,9
Familjeresenärer
7,4
Konst & Designälskare
7,0
Hälsa
6,5
Tjejer som Reser Ensamma
Medlemmars omdömen (40)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-04-22

Nagoya Station och Sakae är landmärken i denna metropol som blomstrade som en viktig handelsvägen korsningen är höghus och Nagoya slott.

Agus Tan
Agus TanJakarta
2014-04-10

Under de senaste 3 åren, besökt denna stad minst en gång per år för affärsresa. Som den lilla staden och affärsstaden, är Nagoya bara trevligt att kort tid besök. Livsmedel, med de lokala kycklingvingar "Yamachan" är ett fenomen! alltid ta när besök. Får jag behöver för att utforska mer snarare än bara staden sidan.

Wee Ming
Wee MingSingapore
2014-03-03

Fånga Cherry blossom här i mars, det är vackert med rika japanska kulturen att utforska. Intressant.

Caroline Carlos
Caroline CarlosSan José
2014-02-26

Själva staden är inte mycket att se, men det finns en hel del museer, tempel och trädgårdar som är värda ett besök. Eftersom nästan alla skyltar är på japanska (det är inte precis HK), kan det vara lättare att göra "Nagoya Sightseeing Route Bus" i stället för tunnelbanan, det är i princip ett hop på / hopp av bussen utan guide.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 751 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nagoya är juli, med ett genomsnitt på 1 126 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 838 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 911 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nagoya är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 12,3 °C/54,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Nagoya är Nagoya Komaki flygfält (NKM) (8,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nagoya Chubu Centrair (36,88 km)

Planera en resa till Japan