Minami-daito-jima

30 jan. 202031 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Minami-daito-jima inkluderar ハマユウ荘 うふあがり島 <北大東島>, 月桃ムーンピーチ och Getto Moon Peach baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Minami-daito-jima genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Minami-daito-jima är juni, med ett genomsnitt på 826 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 801 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Minami-daito-jima är Minami-daito-jima (MMD) (2,46 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kitadaito (15,35 km)

Planera en resa till Japan