Kochi

2 mars 20203 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kochi inkluderar Shoei Daini-Bekkan, Tomarigi Hostel och ホテル タウンセンター baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kochi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kochi

från 667 SEK
från 1 196 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 554 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kochi är juli, med ett genomsnitt på 1 184 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 781 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 823 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kochi är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 7,7 °C/45,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,5 °C/34,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Kochi är Kochi (KCZ) (13,65 km).

Planera en resa till Japan