Kochi

29 okt. 201930 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kochi inkluderar Kochi Youth Hostel Sakenokuni Kyowakoku, Shoei Daini-Bekkan och Tomarigi Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kochi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kochi

från 949 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 512 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kochi är juli, med ett genomsnitt på 1 174 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 599 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 702 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kochi är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 19,7 °C/67,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,5 °C/34,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Kochi är Kochi (KCZ) (13,65 km).

Planera en resa till Japan