Furano

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Furano inkluderar Log Yukari Guest House, Ryokan Hokuseiso och Pension Chermaman baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Furano genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Furano

från 1 538 SEK

Vad säger resenärer om Furano?

9,8
Miljöresenärer
6,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (5)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-03-08

Vilken vacker scen och titta på blommor blommar varje där verkligen gör mig glad och glad.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
2017-01-06

Medan lavendelfält i närheten Biei få huvuddelen av turistmassorna, är Furano lika vacker en plats att besöka, och mindre upptagen förutom. Blötlägg i vissa hot springs, ta en rundtur i traditionell hantverkare hantverksverkstäder, vandra eller mountainbike, även skidåkning och snowboard på vintern (hey, det finns en hel del snö här uppe i Hokkaido, Japans nordligaste utpost!).

Justine Chong
Justine ChongTampines
2013-03-08

Jag besökte runt i slutet av juli, inte en mycket bästa tiden att besöka eftersom många blommor har passerat sin bästa stund, men jag är glad att komma!

Joyce Ng
Joyce NgLos Angeles
2013-08-02

Stora blommor. Älskade tågresa där.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 980 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Furano är juli, med ett genomsnitt på 1 875 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 164 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 1 273 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Japan