Asahikawa

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Asahikawa inkluderar Hotel Route Inn Grand Asahikawa Ekimae, Kuretake Inn Asahikawa och Court Hotel Asahikawa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Asahikawa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Asahikawa

från 623 SEK
från 860 SEK

Vad säger resenärer om Asahikawa?

9,8
Hipsters
8,8
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (4)
Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2017-01-06

Näst största staden i Sapporo, Asahikawa (旭川 市) har faktiskt en känsla av en mycket stor stad i motsats till en liten stad, men det är charmigt och är känd för två av mina favorit ätbara objekt: skull och Ramen!

Snave Legrev
Snave LegrevToronto
2017-01-06

Om du är på väg till ön Hokkaido detta är förmodligen den bästa staden att landa i. Du har fått Asahlyama Zoo just där, och enkel tillgång till alla avgiftsbelagda vägar att komma ännu längre norrut. Det är en liten stad så förvänta dig inte stora torn och upptagen trottoarer, är engelska begränsad, men lokalbefolkningen är mycket vänliga och priserna på mat och logi är alla mycket rimliga.

SandyUgale
SandyUgale
2017-01-06

h

Yoshimasu Chie
Yoshimasu ChieKisarazu
2011-11-20

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 548 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Asahikawa är augusti, med ett genomsnitt på 2 206 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 698 SEK per natt. Det är 52 % lägre än det genomsnittliga priset 1 068 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Asahikawa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,5 °C/36,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 26,2 °C/79,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −12,8 °C/9,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Asahikawa är Asahikawa (AKJ) (13,44 km).

Planera en resa till Japan