Montego Bay

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Montego Bay inkluderar Doctors Cave Beach Hotel, S Hotel Jamaica och Altamont West Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Montego Bay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Montego Bay

från 883 SEK
från 1 766 SEK
från 10 116 SEK

Vad säger resenärer om Montego Bay?

9,8
Familjeresenärer
8,9
Äventyrsresenärer
8,0
Matälskare
7,5
Friluftsmänniskor
7,1
Nattuggla
Medlemmars omdömen (95)
HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2017-04-14

Älskar Jamaica har fantastiska köket, är så klart och varmt beroende när du går vatten!

Jim Bachert
Jim BachertLos Angeles
2017-03-15

Jag skulle vilja säga att jag haft min erfarenhet i Montego Bay, och jag gjorde, men när man jämför mot liknande destinationer, är det inte en plats som sitter högt upp på min lista att återvända till. Den faktiska utväg jag stannade på var mer än tillräcklig för att fly och koppla av. Det var all-inclusive, hade dagliga aktiviteter och uppträdanden, vackra stränder, etc. Det olyckliga om Montego Bay är - från den minut som du avsluta din plan, kommer du att tillbringa varje minut (utanför din resort) att överdebiterat, hustled , lurad, och eventuellt även sätta i farliga situationer. Jag har rest till många destinationer där förhandlingar priserna för västerlänningar, säkerhet, etc, är en del av upplevelsen, men ingenting insvept i ett paket som sträcker sig över hela längden av resan. Jag skulle inte rekommendera detta som en destination för oerfarna resenärer såvida du inte har något emot att betala löjligt taxi avgifter från flygplatsen och vistas inom ramarna för din utväg.

אהרון רוזה
אהרון רוזהTel Aviv
2016-04-04

Hyatt zilara montego bay jamaica .. Perfekt är bara här .. View to the ocean linjen

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2017-06-19

En vacker jamaicansk Bay, komplett med restauranger, kasinon, shopping och den lokala kulturen. Inte att missa på en resa till ön.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 970 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Montego Bay är oktober, med ett genomsnitt på 1 679 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 933 SEK per natt. Det är 23 % lägre än det genomsnittliga priset 1 154 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Montego Bay är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,2 °C/82,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Montego Bay är Montego Bay (MBJ) (3,95 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Negril (47,36 km)

Planera en resa till Jamaica