Kingston

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kingston inkluderar Backpackers Hostel, Camelia Rooms och Rockhampton Retreat Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kingston genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kingston

från 985 SEK
från 1 853 SEK
från 1 237 SEK

Vad säger resenärer om Kingston?

9,8
Historieälskare
8,7
Nattuggla
8,7
Familjeresenärer
8,5
Äventyrsresenärer
8,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (35)
7 of 9
7 of 9Atlanta
2016-02-02

Invånare i Kingston är trevliga och njuta leva livet till fullo. Många områden här om du vill koppla av eller komma in i ett stort äventyr till lands eller i vattnet. Livsmedel är stor. Riktig mat människor gör med riktiga ingredienser ingen snabbmat och full av konserveringsmedel fyllningar här. Även soda görs med socker, inte hög majssirap. Hey Måndag, slappna av, njuta av en röd rand.

dwayne anderson
dwayne andersonKingston
2017-03-06

knyta upp mig ...... Jag vet var man kan hitta den bästa chill platsen i Kingston Jamaica

editeducationglobal
editeducationglobalNew Orleans
2016-02-02

Jag kan vara partisk eftersom min familj är från Kingston sina avlägsna förorter ..... men inte riktigt eftersom det är bara en awesometastic stad! Om du inte har varit i ett hål i väggen klubben innan, gå till en i Kingston kommer att vända din fördel mot dessa typer av förband! För det första DJ: s är originalen och ger dig något att skratta och dansa omkring. Dessutom om du är nära Portmore är du kan gå till stranden lätt och få lite festivalen och fisk. Du kan även se vissa människor gör saker i vattnet som de förmodligen inte eftersom de fortfarande i offentlig .... * ler * .... men det är magin i denna stad! Det finns oändligt många saker att göra som att gå till Devon House att få vissa världsklass glass, få en ny hår gör för en bråkdel av kostnaden, eller äta på några salta restauranger ... men min favorit plats? Marknaden, är helgerna på marknaden bra! Få till Kingston, tror inte hype på fara, men var försiktig! Viktigast, ha kul!

Sasha Williams
Sasha WilliamsEast Hampton
2016-02-02

Min hemland :)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 862 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kingston är februari, med ett genomsnitt på 1 305 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 911 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 971 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kingston är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 27,8 °C/82,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Kingston är Kingston Tinson (KTP) (3,36 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kingston Norman Manley (6,38 km) Port Antonio (35,46 km) Ocho Rios (49,08 km)

Planera en resa till Jamaica