Verona

5 mars 20206 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Verona inkluderar Hotel Leon d'Oro, Hotel Fiera och Corte Ongaro Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Verona genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Verona

från 734 SEK
från 914 SEK
från 1 331 SEK

Vad säger resenärer om Verona?

9,8
Historieälskare
7,9
Konst & Designälskare
7,5
Familjeresenärer
6,6
Friluftsmänniskor
6,2
Matälskare
Medlemmars omdömen (131)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
2016-05-30

Verona är staden Romeo och Julia och är känd även som "kärlekens stad". Det är en 2000 år gammal stad med riktigt imponerande monument, såsom super Arena, som dominerar Bra torg. Floden Adige korsar staden med dess hughness. vackra byggnader och riktigt bra lokal mat. fantastiskt ställe.

Sherril M
Sherril M
2016-01-05

Tre av Shakespeares pjäser sätts i Verona: Romeo och Julia, de två herrarna i Verona, och Så tuktas en argbigga. Du kan eve går att besöka Julias balkong i hjärtat av staden. Det är en av de viktigaste turistmålen i norra Italien, på grund av sin konstnärliga arv, flera årliga mässor, shower, och operor, såsom lyriska säsongen i Arena, den gamla amfiteatern byggdes av romarna. Staden har fått världsarv status av UNESCO på grund av dess samhällsstruktur och arkitektur.

Olga Kwak
Olga KwakToronto
2015-09-17

Underbara lilla stad i Toscana med en extra romantisk twist - det är där Romeo och Julia sattes. Statyn av Julia är en behandling och du kan lämna din egen kärlek noterar under sin balkong!

Dohyoung Kim
Dohyoung KimYongin
2015-08-11

Jag älskar alltid vatten. Vatten är svaret. I Verona såg jag fliken och sprang till det !!! driking

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 995 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Verona är augusti, med ett genomsnitt på 1 493 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 244 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 261 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Verona är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 4,4 °C/39,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,9 °C/85,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,7 °C/28,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Verona är Verona Internazionale (VRN) (9,35 km).

Planera en resa till Italien