Rimini

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rimini inkluderar Hotel La Gradisca, Hotel Polo och Hotel Diplomat Palace baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rimini genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rimini

från 551 SEK
från 713 SEK
från 1 627 SEK

Vad säger resenärer om Rimini?

9,8
Backpackers
9,8
Familjeresenärer
9,5
Historieälskare
9,0
Nattuggla
6,9
Matälskare
Medlemmars omdömen (48)
Stephen Harris
Stephen HarrisInterlaken
2015-07-08

Jag hade hört mycket om Rimini innan det, men ingen någonsin berättade hur söt den historiska stadskärnan är! Gott om barer och kaféer, människor går för kvällspromenader äta gelato. Trevlig paus efter den galna remsa längs havet!

Debbie Cecil
Debbie Cecil
2014-08-04

Rimini har en stor remsa längs stranden för underhållning och stor italiensk mat. Stränderna är rena och har massor av aktiviteter såsom volleyboll om du inte bara vill sola. Beroende på ditt hotell är där du går på stranden för att hyra solstolar och parasoll. Nattlivet är bra för unga människor med strandfester och sådant men fortfarande behaglig för familjer med stranden sida marknader genom hamnen. Den gamla staden en kort bussresa bort är bra för historia och biljetter till bussarna kan köpas på lokala tobaksaffärer. Men vara medvetna om ficktjuvar som vi en gång var ett offer för detta på en buss där några samlades runt och lyckades ta ett par € 100 från vår ficka när bussen plötsligt ryckt fram. Polisen i Rimini är dock till stor hjälp i sådana situationer och personalen var mer än glad att översätta allt vi behövde.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-06-29

Rimini är en badort stad med cirka 150.000 personer, mest känd för sina 15 km långa sandstrand. Riminis historia sträcker sig tillbaka till den romerska stadens och det finns historiska byggnader och rester runt staden. Rimini är en bra bas att besöka San Marino.

DEMIR YOSUN
DEMIR YOSUNAnkara
2017-01-06

Rimini har en särskild plats för me.It var min första erfarenhet med solo resor abroad.When jag kom dit jag förstod att jag gjort rätt decision.It har 15km av sandstrand vid Adriatiska Sea.It är mest populär plats i Italien och mycket trevligt område för sommarsemester.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 726 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rimini är juli, med ett genomsnitt på 1 301 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 726 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 916 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rimini är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,9 °C/49,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,3 °C/34,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Rimini är Rimini (RMI) (5,77 km).

Planera en resa till Italien