Jämför och spara på hotell i Lamezia Terme

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Lamezia Terme

Använd vår karta för att hitta hotell nära Lamezia Terme eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Lamezia Terme. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Lamezia Terme - jämför billiga hotell i Lamezia Terme

Denna vackra italienska semesterort vid det Tyrrenska havet och sanddynerna vid joniska havet grundades år 1968 då tre bosättningar i provinsen Catanzaro slogs samman. Här finns alplandskap, skog, sjöar och både grekiska och historiska tempel från förr i tiden. Runt omkring orten finns många mysiga byar med fina hotell och flera intressanta sevärdheter att spana in.

Vibo Valentia

Staden Vibo Valentia ligger cirka 50 km från Lamezia och hit kommer du både med tåg och bil. Kända sevärdheter är slottet och Sankt Leoluca-katedralen.

Pizzo Calabro

Badorten Pizzo Calabro som ligger ca 35 km har både en vacker kyrka att titta på, Giorgio-kyrkan, och ett slott. Områdets specialitet är en glassbakelse som heter "Tartufo".

Tropea

Bergsbyn Tropea ligger cirka 64 km från Lamezia och är känd för sina vita stränder som sträcker sig ända till Capo Vaticano. Byn som ligger högt uppe på ett berg är både pittoresk och romantisk med slingrande gator och vackra små torg. Här finns många fina hotell och bra restauranger.

Stilo

Tio kilometer från Lamezia ligger byn Stilo med den bysantinska kyrkan Cattolica som anses vara en av Kalabriens stora mästerverk.

Monasterace Marina

Monasterace Marina är en badort som ligger ca 9 mil från Lamezia Terme. Denna plats är värd ett besök för att se lämningarna från de grekiska bosättningarna, bl.a. ett tempel och några hellenska hus, som finns här.

Reggio Calabria

På själva kanten på tån av den så kallade "italienska stöveln" och i södra Kalabrien, ligger Reggio Calabria. Detta är den största och äldsta staden i området och här hittar du vackra stränder och massor av olika attraktioner som museer och en vacker botanisk trädgård.

Catanzaro

På den smalaste delen av landet mitt emellan Joniska och Tyrrenska havet hittar du Catanzaro. Dess främsta sevärdhet är viadukten Morandi-Bisantis, en av Europas högsta enbågsbroar.