Cagliari

25 nov. 201926 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cagliari inkluderar Le Tre Stelle, Sa Domu Cheta och Hostel Marina baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cagliari genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cagliari

från 803 SEK
från 1 040 SEK

Vad säger resenärer om Cagliari?

9,8
Historieälskare
7,8
Familjeresenärer
7,2
Hälsa
6,5
Äventyrsresenärer
6,5
Tjejer som Reser Ensamma
Medlemmars omdömen (33)
Susan Van Allen
Susan Van AllenLos Angeles
2013-03-21

Det är fantastiskt att vara för att fira Sant'Efiseo (1 maj) här - det drar igång med en fantastisk parad genom den historiska stadskärnan - infödda i traditionella dräkter, blomstertäckta vagnar, spelade själfull musik på launedda = sardiska säckpipa.

Damiano Usala
Damiano UsalaCagliari
2012-11-14

Cagliari på Sardinien är varmt destination året (jag gjorde sista simma den 3 november) och det är verkligen en jättekul; centrum - Marina & Castello - är ren Movida på natten, lokal restaurang, massor av attraktion och livespelning (rock & teater). Det är fortfarande en billig destination där du kan äta till behagliga priser. Vad, för tripadvisor, på 2012 det få 4: e plats på stranden destination i hela Italien, så att du kan läsa olika översyn och sedan Raynair & Easyjet landar här är det fullt av turister (inte trångt som Florens). Om du gillar också små vandring (som vandring) det finns vackra promenader upp till "Sella del Diavolo" och många fler saker att göra!

Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
2017-01-06

70% av Cagliari förstördes under första världskriget. Det är inte svårt att föreställa sig det som, bortsett från Castello området och några andra ställen, det finns många byggnader av 30-talet och efter. Cagliari har cirka 160.000 invånare och lägger direkt vid havet. Det finns en fin strand som är en del av själva staden. Det finns många intressanta barer och fläckar, främst i Castello området, så långt vi kunde havet. en hel dag är tillräckligt dock, enligt min mening att utforska den.

Alex
AlexDurham
2017-01-06

Va. Jag måste erkänna, jag är inte den största Sardinien fläkten i världen (beviljas, besökte jag i lågsäsong när platsen var ganska död, men jag föredrar mycket Sicilien eller fastlandet med alla dess ... Italianness) . Men även de människor jag känner som älskar Sardinien inte älskar Cagliari. Det är inget särskilt så långt italienska städer går, och det finns inte mycket att se på vägen för historia eller museer (det finns en sval museum för blinda där du kan röra allt - det är ganska coolt).

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 573 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cagliari är juli, med ett genomsnitt på 1 196 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 673 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 789 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cagliari är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,4 °C/57,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,2 °C/41,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Cagliari är Cagliari (CAG) (5,46 km).

Planera en resa till Italien