Alghero Sardinien

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Alghero Sardinien inkluderar El Faro Hotel & Spa, Hotel Sa Cheya Relais & Spa och Hotel Riviera baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Alghero Sardinien genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Alghero Sardinien

från 755 SEK
från 1 079 SEK
från 2 115 SEK

Vad säger resenärer om Alghero Sardinien?

9,8
Historieälskare
9,3
Familjeresenärer
8,5
Konst & Designälskare
7,9
Friluftsmänniskor
7,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (28)
Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
2017-04-17

Den gamla staden själv, väggar och på en bluff över havet, byggdes av den katalanska spanska. Det är ett bra läge för resenären med enkel tillgång till några av de vackraste vandringar, stränder (och solnedgångar) i Sardinien, och inre arkeologiska platser och medeltida kyrkor. Det har också fått en aktiv flygplats. Min fantasi är att köpa en liten fritidshus i närheten.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
2013-05-22

Darling lilla staden i nordvästra delen av Sardinien. Kom hit för en mindre ritzy mer jordnära känsla, hyra en cykel för att upptäcka vackra naturparker i närheten! Människorna är vänliga och den gamla stadsmuren är perfekt att se en fantastisk solnedgång från. Äta bra skaldjur i Alghero!

Pia B
Pia B
2017-01-06

Alghero-Sardinien Italien när det är som bäst Alghero är en liten stad på västkusten Sardinien. Med det är långgrunda stränder Det är en perfekt plats för en familjesemester. Gamla stan är perfekt för en kvällspromenad, och italiensk mat med en katalanska twist är ett måste att prova.

Andreas Merz
Andreas MerzDublin
2017-01-06

Den historiska staden är värt en promenad genom. Annars vi stannade för det mesta på den vackra sandstranden Maria Pia. Det klara vattnet och den underbara färgen är verkligen som jag föreställa Karibien.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Alghero Sardinien är augusti, med ett genomsnitt på 1 285 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 711 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 899 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Alghero Sardinien är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,6 °C/56,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,1 °C/88,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,7 °C/40,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Alghero Sardinien är Alghero Sardinien (AHO) (8,55 km).

Planera en resa till Italien