Tel Aviv

16 juni 201917 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tel Aviv inkluderar Best Western Regency Suites, Montefiore 16 - Urban Boutique Hotel och Peer Boutique Hotel Tel Aviv baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tel Aviv genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tel Aviv

från 2 081 SEK
från 2 636 SEK
från 3 489 SEK

Vad säger resenärer om Tel Aviv?

9,8
Matälskare
9,8
Nattuggla
8,2
Friluftsmänniskor
7,6
Historieälskare
7,0
LGBTQ
Medlemmars omdömen (251)
Aviel Abuhav
Aviel AbuhavWest Miami
2016-08-25

Stor strandpromenaden vid stranden, mycket trevligt att gå eller cykla på. Många hotell och caféer längs strandpromenaden.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
2016-10-11

Vackra stränder, massor av aktiviteter, fantastiskt väder. Sammanfattar det i ett nötskal.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2016-05-18

Tel Aviv är en liten historisk stad som snabbt håller på att bli en kulturell, teknisk och ekonomisk nav. Det finns en enorm mängd konstruktion pågår som staden fortsätter att expandera. Något för alla, från små artsy gator till livliga nattklubbar och en spektakulär strand vid Medelhavet.

Jeff Johnson
Jeff JohnsonTel Aviv
2016-11-22

Fantastisk stad för alla typer av resenärer. Om du är med din familj finns det gott om organiserade turer, restauranger och självklart kultur och historia att utforska. För de unga och kanske enda, det finns en löjligt mängd nattklubbar och barer att välja mellan. Tel Aviv, definitivt plats för semester. Jag har bott där i 7 år, så om du har några frågor är du välkommen att fråga! Ta hand om dig

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 443 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tel Aviv är oktober, med ett genomsnitt på 2 123 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 1 718 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tel Aviv är den förväntade genomsnittstemperaturen i juni 25,2 °C/77,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,4 °C/88,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 9,2 °C/48,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Tel Aviv är Tel Aviv-Yafo Sde Dov (SDV) (4,97 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ben Gurion Intl (11,55 km)

Planera en resa till Israel