Mitspeh Ramon

19 dec. 201920 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mitspeh Ramon inkluderar Heaven In The Desert, Apartment & Beds for Hikers Family Desert Lodging och Desert Glory baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mitspeh Ramon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mitspeh Ramon

från 5 213 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 1 344 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mitspeh Ramon är november, med ett genomsnitt på 1 717 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 468 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 485 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mitspeh Ramon är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 9,4 °C/48,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 34,7 °C/94,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,7 °C/35,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Mitspeh Ramon är Ovda (Eilat) (VDA) (74,34 km).

Planera en resa till Israel