Be'er Sheva

18 dec. 201919 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Be'er Sheva inkluderar Desert Suite - old City Beer Sheva, ★A Luxury Unit in a Quiet Area w AC, PAKG♛ och Exclusive Comfort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Be'er Sheva genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Be'er Sheva

från 1 480 SEK
från 1 160 SEK
från 2 866 SEK

Vad säger resenärer om Be'er Sheva?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Studenter
9,8
Backpackers
Medlemmars omdömen (12)
Michelle Lee
Michelle LeeBe'er Sheva
2015-02-02

Kallad huvudstad Negev, är Beersheba den största staden i södra Israel och den 7: e största staden i Israel. Till skillnad från andra stora städer i Israel, är Beersheba utspridda över en hel del mark. Du kan nå Beersheva från centrala Israel med tåg eller från praktiskt taget överallt i Israel med buss. Staden har olika delar som utgör dess kultur, inklusive en stor studenter deltar Ben Gurion University (BGU), Gamla stan, moderna shoppingområden (de bara byggt det största köpcentret i Israel här ungefär ett år sedan kallas Grand Canyon) , "neighborhood" shoppingområden, och nyare omgivande förorter. Det finns massor av saker att göra i Beersheba, men det är inte en turist-vänlig stad. Om du vill besöka, är din bästa insats för att komma i kontakt med någon som bor i området (till exempel en student, resande, etc) som kan rekommendera platser att gå och tala om evenemang som pågår den veckan, var att äta och när det är minst trångt och hur man tar sig runt. Det finns instruktioner på vissa ställen, men de är inte alltid mycket noggrann eller uppdateras. Det är en snabbt växande stad med en fot i det gamla och en fot i den nya. Omfamna detta när du får chansen att besöka. Dessutom, om du är ute efter att komma ut i naturen och ta en vandring i Negev (öknen), är Beersheva en bra utgångspunkt. Som en central stad, kan bussarna (från Central Bus Station) tar dig bara om vart du vill komma i Negev. Du kan även starta din vandringar eller mountainbike turer direkt från utkanten av staden själv.

Jacques Oosthuizen
Jacques OosthuizenBe'er Sheva
2014-09-27

Platsen suger.

Ran Shahar
Ran ShaharTel Aviv
2017-01-06

Stor plats här!

vitali
vitali
2017-01-06

trevligt tualat

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 1 029 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Be'er Sheva är november, med ett genomsnitt på 1 305 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 104 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 118 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Be'er Sheva är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 14,0 °C/57,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,0 °C/91,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 7,2 °C/45,0 °F.

Planera en resa till Israel