Sauðárkrókur

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sauðárkrókur inkluderar Lónkot Rural Resort, Hofsstadir Guesthouse och Gladheimar Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sauðárkrókur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sauðárkrókur

från 1 062 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 990 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sauðárkrókur är juni, med ett genomsnitt på 1 461 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 280 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Sauðárkrókur är Blönduós (BLO) (31,48 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Akureyri (67,95 km)

Planera en resa till Island