Patreksfjörður

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Patreksfjörður inkluderar Guesthouse Mora, Hnjotur Guesthouse och Apartment D11 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Patreksfjörður genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Patreksfjörður

från 586 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 991 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Patreksfjörður är juli, med ett genomsnitt på 2 489 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 233 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 1 431 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Patreksfjörður är den förväntade genomsnittstemperaturen i april −0,2 °C/31,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 10,1 °C/50,2 °F. Den kallaste månaden är mars, med en genomsnittstemperatur på −4,4 °C/24,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Patreksfjörður är Bildudalur (BIU) (26,26 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ísafjörður (64,87 km)

Planera en resa till Island