Mosfellsbær

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mosfellsbær inkluderar Blue Mountain Apartments, Hótel Heiðmörk och Nordurey Hotel City Garden baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mosfellsbær genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mosfellsbær

från 1 813 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 595 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mosfellsbær är augusti, med ett genomsnitt på 2 574 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 2 356 SEK per natt. Det är 15 % högre än det genomsnittliga priset 1 991 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mosfellsbær är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 3,5 °C/38,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 14,0 °C/57,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,8 °C/27,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Mosfellsbær är Reykjavik Domestic (RKV) (12,53 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Reykjavik Keflavik (48,36 km)

Planera en resa till Island