Ísafjörður

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ísafjörður inkluderar Isafjordur Hostel, Holt Inn och Holt House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ísafjörður genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Ísafjörður?

9,8
Backpackers
9,8
Äventyrsresenärer
7,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (6)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-07-22

Detta är en liten stad på den nordvästra sidan av Island. Vi skulle kunna gå runt hela staden i ungefär en timme. Att uttala namnet på en stad vi använde "Det är en fyra dörr"

Jake Levine
Jake LevineLos Angeles, California, United States
2017-01-06

väg norr, efter att ha kört på några galna fjord vägar, kan du komma till Isafjördur (d är verkligen en annan bokstav med en "th" ljud). vacker liten stad och trevligt att lägret. Missa inte Dynjandi vattenfall på enheten upp ... de är de mest vansinniga faller jag någonsin sett. jätte kaskad. inte ens titta på bilder på nätet, bara gå och bli förvånad.

Alberto Hernandez
Alberto HernandezWest New York
2013-07-07

Vacker men mycket dyra hotell

Elyn Wong yinyin
Elyn Wong yinyinSingapore
2012-05-31

Planera en resa till Island