Búðardalur

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Búðardalur inkluderar Brekkulækur Guesthouse, Stóra-Vatnshorn och Tangahús Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Búðardalur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Búðardalur

från 1 123 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 050 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Búðardalur är april, med ett genomsnitt på 1 823 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 280 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 1 330 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Búðardalur är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 1,3 °C/34,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 13,3 °C/55,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,6 °C/21,9 °F.

Planera en resa till Island