Bolungarvík

26 mars 201927 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bolungarvík inkluderar Ísafjörður guesthouse, Sigurhæð - Lovely Apartment with Mountain View och Isafjordur Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bolungarvík genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bolungarvík

från 639 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 242 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bolungarvík är juli, med ett genomsnitt på 1 875 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 486 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Island