Yogyakarta

5 mars 20206 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Yogyakarta inkluderar Silas Garden, Royal Darmo Malioboro och RedDoorz Plus Near Alun Alun Selatan baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Yogyakarta genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Yogyakarta

från 290 SEK
från 447 SEK
från 416 SEK

Vad säger resenärer om Yogyakarta?

9,8
Historieälskare
9,5
Backpackers
9,4
Konst & Designälskare
8,5
Äventyrsresenärer
8,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (97)
Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
2015-10-23

Den enda provinsen i hela Indonesien som håller särställning på grund av sin historia och kultur, är det en av unika turistmål där den kungliga familjen fortfarande har inflytande i körklart staden. En stad som är rik på historia, kultur, konst, delikata rätter, och naturliga skön från aktiva vulkaner till vackra stränder. Det är också hem för några viktiga platser för buddhistiska och hinduismen pilgrim. Yogyakarta är definitivt en plats som alla resenärer bör göra ett stopp vid besök Indonesien.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-09-24

Jogja, som lokalbefolkningen kallar det, är där indonesiska inhemska turister flockas för gammaldags stad Java. Här Sultan är fortfarande ansvarig och det är möjligt att gå genom tillbaka gatorna och lugna kvarter en verkligen få en känsla av tyget av detta tillbakalutade stad. Det finns några platser i stan (Kraton och Vattenpalatset) men egentligen de är inte så spännande för utlänningar. Du vara bättre att ta en promenad eller en becak rida runt hälsning människor med ett stort leende. Få en provtagning av livsmedel i Jogja och göra massor av shopping för souvenirer. Glöm inte att lämna staden för att se två utestående sevärdheter - Prambanan och Borobudur.

Marchell Joshua
Marchell JoshuaYogyakarta
2014-11-22

en av de mest traditionella staden i indonesia..come till Yogyakarta och du ser den sanna Indonesien

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Även känd som "Jogja", är detta centrala staden hjärtat av traditionella javanesiska kulturen, från gamelan till batik konst till javanesiska. Som sagt, det är också en modern plats och största resande centrum på Java, långt förmörka Jakarta och erbjuder saker som wifi och riktigt kaffe som är knappa att hittas någon annanstans på ön. Det är porten till närliggande underverk Prambanan och Borobudur, och praktiskt taget alla i staden försöker boka dig på en tur till en av dessa platser (eller Mt. Bromo), men det är också fick en trevlig atmosfär (om du kan ignorera intrigerande batik försäljare) och bra logi i alla prisklasser. Du skulle komma hit ändå, så vara säkra.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 199 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Yogyakarta är november, med ett genomsnitt på 323 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 224 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 240 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Yogyakarta är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 27,0 °C/80,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 31,0 °C/87,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,0 °C/71,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Yogyakarta är Yogyakarta (JOG) (6,85 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Yogyakarta International (36,73 km) Solo/Surakarta (52,98 km)

Planera en resa till Indonesien