Tarakan

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tarakan inkluderar Gajah Mada Hotel Tarakan, Grand Citra Hotel och Top Losmen baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tarakan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tarakan

från 574 SEK
från 612 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tarakan är april, med ett genomsnitt på 612 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 250 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 302 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tarakan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,3 °C/79,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 29,2 °C/84,6 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 21,1 °C/70,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Tarakan är Tarakan (TRK) (8,11 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Tanjung Selor (58,13 km)

Planera en resa till Indonesien