Surabaja

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Surabaja inkluderar Holiday Inn Express Surabaya Centerpoint, Grand Darmo Suite by Amithya och Citihub Hotel @Pecindilan, Surabaya baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Surabaja genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Surabaja

från 224 SEK
från 423 SEK
från 542 SEK

Vad säger resenärer om Surabaja?

9,8
Familjeresenärer
7,9
Historieälskare
7,4
Matälskare
7,4
Affärsresenärer
7,4
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (56)
Lovely Tya
Lovely Tya
2014-07-25

den hetaste staden i Indonesien, men har uniqely. många rum, många livsmedel, och många traditioner

Yanti
YantiJakarta
2017-01-06

De enda skäl som jag besökte denna stad var för företag och på mitt sätt att se Bromo. Surabaya är ett annat företag stad som inte erbjuder en hel del sightseeing alternativ. Andra än maten är bra, jag tycker att det är svårt att beundra denna stad.

LhenyTiara BeBetter
LhenyTiara BeBetterMadiun
2017-01-06

eftersom surabaya är full av historia av kamp Indonesien land, det finns många bygger, monument och vacker plats arround det

Cassy Perera
Cassy PereraSan José
2017-01-06

Jag såg inte mycket av Surabaya, med undantag för köpcentra och Makro, den indonesiska Costco motsvarande för ekonomi stora bakmi. Jag vet att det har mer att erbjuda än detta, men tyvärr jag inte se det. Vad som gör denna stad värd att besöka är Lontong balap, en regional maträtt som Surabaya är känd för. Den är gjord av Lontong, vilket är ett komprimerat ris kaka, stekt tofu, och groddar i en söt kryddig jordnöt-y buljong. Det låter grundläggande, men smaken är läcker! Ibland är det äts med skaldjur sate. Det finns fäbodar som tjänar denna maträtt i varje hörn av staden - grungier desto bättre!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 199 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Surabaja är juli, med ett genomsnitt på 286 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 199 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 215 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Surabaja är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 29,0 °C/84,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 22,0 °C/71,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Surabaja är Surabaja (SUB) (11,62 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Malang (71,65 km)

Planera en resa till Indonesien