Pangkal Pinang

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pangkal Pinang inkluderar Homestay Pangkalpinang Kebabelyuk, Bangka City Hotel och Redwood Residence baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pangkal Pinang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Pangkal Pinang

från 287 SEK
från 425 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Pangkal Pinang är maj, med ett genomsnitt på 1 049 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 300 SEK per natt. Det är 31 % lägre än det genomsnittliga priset 394 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Pangkal Pinang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,8 °C/78,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är april, med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Pangkal Pinang är Pangkalpinang (PGK) (7,84 km).

Planera en resa till Indonesien