Padang

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Padang inkluderar Grand Inna Padang, Kyriad Hotel Bumiminang och Amaris Hotel Padang baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Padang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Padang

från 548 SEK

Vad säger resenärer om Padang?

9,8
Miljöresenärer
7,5
Historieälskare
7,5
Äventyrsresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
6,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (22)
Simone Colombara
Simone Colombara
2013-02-01

Jag var där i helgen, som vanligt, men de flesta resebyrå stängdes. Två dagar i staden, ingen bad, ingen strand partier, ingen vandring, zzz

Fajar Kusnadi
Fajar KusnadiLeeds
2017-01-06

Padang är en välmående stad och stora hamnar, som har behållit atmosfären av en köping. Det är den tredje största staden i Indonesien med en befolkning på mer än 300.000. Söder om Padang, den massiva Kerinci-sundet, naturreservat är Indonesiens största nationalparker sprawls över en 345 kvadratkilometer sträcka Jungle Mountain domineras av vulkaniska kärnan i Kerinci, som är Sumatra högsta berg. Padang har några vackra stränder. De mest populära är belägna söder om Padang. Stränderna är bra för simning, segling eller bara titta fiskebåtar som går ut på eftermiddagen. På söndagar är stränderna oftast trångt med familjer och ungdomar njuter av sin vecko dag. På andra dagar, men vi kommer att hitta stränder öde.

avrianty
avriantyJakarta
2017-01-06

Litterära den renaste stad jag någonsin varit i Indonesien. Men det var innan den stora jordbävningen 3 år sedan. Hoppas att det har återhämta sig helt till den tid då jag var där. Också älska den kulinariska! Denna plats är fullmatad med platser som tjänar fantastisk lokal mat och de är smuts billig. Men om du inte är alltför äventyrligt och har låg tolerans för kryddig mat, kanske du vill hoppa över den lokala maten och utforska den vänliga staden i stället.

Nia Kamil
Nia KamilBekasi
2017-01-06

vackraste landskap i Indonesien är Padang ... mycket recomended.if u vill åka dit .... beautifull ... !!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 150 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Padang är oktober, med ett genomsnitt på 598 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 249 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 258 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Padang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,7 °C/80,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 31,4 °C/88,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Padang är Padang (PDG) (8,70 km).

Planera en resa till Indonesien