Manokwari

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Manokwari inkluderar Metro Sanggeng Hotel, Fajar Roon Hotel och Fujita Papua Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Manokwari genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Manokwari

från 562 SEK
från 23 990 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Manokwari är juli, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 562 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Manokwari är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,9 °C/67,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 21,9 °C/71,4 °F. Den kallaste månaden är april, med en genomsnittstemperatur på 17,4 °C/63,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Manokwari är Manokwari (MKW) (4,93 km).

Planera en resa till Indonesien