Jayapura

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jayapura inkluderar Aston Jayapura Hotel and Convention Center, Horison Jayapura och Hotel New Season and Cafe baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jayapura genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jayapura

från 522 SEK
från 1 001 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 410 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jayapura är augusti, med ett genomsnitt på 572 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 423 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 493 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jayapura är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,1 °C/73,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 26,1 °C/79,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 19,3 °C/66,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Jayapura är Jayapura (DJJ) (21,47 km).

Planera en resa till Indonesien