Gunungsitoli

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gunungsitoli inkluderar Nasional Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gunungsitoli genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 125 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gunungsitoli är maj, med ett genomsnitt på 262 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 150 SEK per natt. Det är 61 % lägre än det genomsnittliga priset 242 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gunungsitoli är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,1 °C/75,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 29,3 °C/84,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Gunungsitoli är Gunungsitoli (GNS) (16,92 km).

Planera en resa till Indonesien

I och omkring Gunungsitoli