Gorontalo

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gorontalo inkluderar Family Homestay, Gorontalo Inn Hotel och The Garden Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gorontalo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gorontalo

från 362 SEK
från 512 SEK

Vad säger resenärer om Gorontalo?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (5)
Yanti
YantiJakarta
2014-01-11

Gorontalo är en liten stad i norra Sulawesi Island. Det kan nås med flyg antingen från Makassar eller Manado (SilkAir flyger 4 gånger i veckan från Singapore till Manado). Jag gillar den här sömnig och lilla staden på grund av sina många och vackra dykplatser. Även om landskapet är vacker, jag tycker att det är svårt att rekommendera denna plats till icke-dykare eller icke-utomhus älskare

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Den enda anledningen till att du skulle vara i Gorontalo är på väg till eller, mer troligt, från Togianöarna. Det är platsen att plocka upp kontanter (ingen brist på bankomater här) och bryta din resa på väg upp till Manado (ytterligare 10 timmar norr med buss - en hård åktur om du bara har tagit obekväma natten färja). Som sagt, det är inte en dålig plats, och området vid hamnen, med dess havsbris, är faktiskt ganska söt om du befinner dig för en dag här.

Ardian Zamroni
Ardian ZamroniSurabaja
2013-03-14

det är sant Heaven on earth

MovLi FoxLanker
MovLi FoxLankerpalu
2012-06-23

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 175 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gorontalo är oktober, med ett genomsnitt på 237 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 225 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 195 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gorontalo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,0 °C/82,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 32,9 °C/91,2 °F. Den kallaste månaden är september, med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Gorontalo är Gorontalo (GTO) (25,82 km).

Planera en resa till Indonesien