Balikpapan

30 jan. 202031 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Balikpapan inkluderar Swiss-Belhotel Balikpapan, Hotel Mega Lestari och Gran Senyiur Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Balikpapan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Balikpapan

från 219 SEK
från 357 SEK
från 194 SEK

Vad säger resenärer om Balikpapan?

9,8
Miljöresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
7,5
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (7)
Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
2016-02-21

Balikpapan är ett av framstående staden i Indonesien. Förutom ökända för sin ordning och renhet, håller Balikpapan viktiga roller i den ekonomiska sektorn, för det är hem för några gigantiska olje- och gruvbolag. Dessutom som ett hem för en av internationell rätt flygplatser i Indonesien blir Balikpapan en upptagen och mest besökta staden, särskilt på östra delen av Indonesien. På tal om kultur och turism, håller Balikpapan några värt att besöka unika platser.

Terry Walters
Terry Walters
2017-01-06

stor plats varm bra val av vattensporter hotell i alla prisklasser stor vattenpark och säkerhet är överallt de älskar att hjälpa dig stora fynd på knock engångsposter stora för att plocka upp den svarta marknaden dvd vid hack men se upp för den vita möss de försöker få dig att köpa droger aldrig gå ner allierade sätt där deras är stora grupper av män gör shaw du är där alla TouRest s är säkrare

Hadi Mukminin
Hadi MukmininLos Angeles
2017-01-06

I LIKE BIUTIFULL

Rahma Nyink
Rahma NyinkBalikpapan
2012-06-27

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 188 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Balikpapan är december, med ett genomsnitt på 275 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 225 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Balikpapan är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 27,5 °C/81,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 31,0 °C/87,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 24,1 °C/75,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Balikpapan är Balikpapan (BPN) (7,42 km).

Planera en resa till Indonesien