Khajuraho

4 feb. 20205 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Khajuraho inkluderar Radisson Jass Hotel, Khajuraho, Spot ON 41231 Hotel Zen Spot och Oyo 46606 Hotel Royal Chandela baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Khajuraho genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Khajuraho

från 213 SEK
från 664 SEK
från 1 141 SEK

Vad säger resenärer om Khajuraho?

9,8
Historieälskare
6,7
Lyxresenärer
6,7
Tjejer som Reser Ensamma
6,5
Konst & Designälskare
5,9
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (10)
Margot B
Margot BPortland
2013-12-21

Folk hänvisar ofta till templen i Khajuraho som "sex tempel" eller "Kama Sutra tempel" och det är inte undra varför. Den 10: e-12-talet monument här är prydda med lättnad skulpturer föreställande scener från vardagen, inklusive ett antal sexuella positioner och partnerkombinationer. Medan sex hjälper verkligen sälja tempel som en turistattraktion, det finns gott om scener som är betydligt mer vardagliga med modern standard (människor som arbetar, etc), men som fäller ett intressant ljus över hur vanliga människor i regionen levde några tusen plus för flera år sedan.

India travelz
India travelzTel Aviv
2013-02-06

n hjärtat av vildmarken i delstaten Madhya Pradesh ligger i centrum av norra Indien ligger Khajuraho. Det är en plats som är långt ifrån någon annan stad och här ligger en otroligt komplex av några av de mest vackra tempel som du kan se i Indien. De Khajuraho templen är kända för att vara några av de mest unika och spännande i världen på grund av de tusentals gåtfulla sexuella skulpturer som pryder templets väggar. Anländer till Khajuraho är inte så lätt men när du anländer du vet att det var värt resan. undrar bara runt den massiva komplex till fots eller cykel och din käke kommer att sjunka i förvåning att man kan bygga en sådan perfektion. mysteriet med tempel: Templen i Khajuraho är inte en skapelse eller en vision av en man ensam. De är en unik och spännande fenomen som ingen forskare vet varför de byggdes och vad som orsakade detta utbrott av sådana fullständigt passionerade, sensuell och mycket erotiska skulpturer. Även indianerna vet inte exakt hur man ska placera historien om dessa tempel i förhållande till deras kultur och hur man presenterar dem för världen. Hur man kommer dit? Khajuraho är en liten och trevlig stad. Det finns ett stort utbud av boende och matställen. Templen är nära till stan och är mycket lätt att nå. Triangeln av tre huvudflygplatser: Agra, staden Taj Mahal, Khajuraho staden erotiska tempel; och Benares eller Varanasi på stranden av Ganges, är upptagna med tusentals västerländska turister. De flesta av de turister som vill besöka Khajuraho flyga på upptagen turistvägen som förbinder Delhi med Agra och fortsätta att Benares. En mer intressant sätt om du har tid, är att få till Khajuraho via land från söder genom två andra fascinerande platser: Orchha, en stad med magnifika ruiner och slott som ligger i vacker natur, eller från Sanchi, det är den stora stupa och betraktas som en av de viktigaste buddhistiska platser i Indien.

Kevin Davison
Kevin DavisonSan Francisco
2017-01-06

Besöker under Duvali var en bra idé, och templen var fantastisk. $ 20 att gå igenom dem, vilket var lite hög. En engelsk vän till mig fick in några rupier eftersom hon "såg" Indian. Men du kan besöka alla typer av andra tempel i området som du vill, eftersom det inte finns någon brist på dem. Det är fantastiskt att sådana tusen år gamla strukturer stå stilla (efter restaurering).

Amitavo Chakraborty
Amitavo ChakrabortyCalcutta
2016-03-19

Bra tempel i västra Temple Group

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 125 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Khajuraho är december, med ett genomsnitt på 213 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 138 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Khajuraho är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 16,8 °C/62,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 41,2 °C/106,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 9,3 °C/48,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Khajuraho är Khajuraho (HJR) (0,90 km).

Planera en resa till Indien