Imphal

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Imphal inkluderar Shalom Lodge, Hotel Apollo och Spot ON 60104 Hotel Yaisana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Imphal genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 237 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Imphal är juni, med ett genomsnitt på 462 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 30 % lägre än det genomsnittliga priset 359 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Imphal är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,3 °C/59,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,8 °C/74,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Imphal är Imphal (IMF) (4,30 km).

Planera en resa till Indien